Tieners gooiden pingpongbommen op de Bali Hai Pier van Pattaya, toeristen stonden stijf van angst

PATTAYA:- Een bende opgeschoten jongeren veroorzaakte gisteren, rond 20:00 uur chaos op de Bali Hai-pier. De inwoners en toeristen van Pattaya zijn behoorlijk verontrust en roepen op tot actie van de relevante autoriteiten.

Het incident gebeurde gisteravond op een veld nabij de Bali Hai-pier in het zuiden van Pattaya. Inwoners van Pattaya vertelden tegen “Snelle Jelle” onze razende stadsreporter dat ze een groep van ongeveer 10 tieners op motorfietsen op het veld zagen aankomen en pingpongbommen begonnen te gooien, waardoor de ontploffingen in de hele omgeving te horen waren.

De groep vertrok voordat de politie arriveerden, zeiden de bewoners die vroegen hun identiteit niet bekend te maken. De explosies veroorzaakte angst bij veel mensen en toeristen en liet ook een groot gat achter in een betonnen veld.

De bewoners zeiden dat ze bang waren dat de tieners iemand pijn zouden doen. Ze vroegen de politie van Pattaya, die de plaats delict ging onderzoeken, om serieuze maatregelen te nemen tegen deze onstuimige jongeren.

De politie zei dat hoewel het incident nog geen schade toebracht aan mensen, ze de bezorgde tieners zouden vinden en voor de rechter zouden brengen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!