Python verorbert bijna 200 kwartels in een mum van tijd in de kustplaats Pattaya

PATTAYA:- Er moesten slangenvangers aan te pas komen om een twee meter lange python te vangen nadat deze bijna ‘200 kwartels’ had binnen geslokt, de vogeltjes waren voor de landbouw rond Pattaya gefokt.

Het team van slangentovenaars arriveerde eergisteren bij een woning in de wijkgemeente Nongprue van Pattaya, nadat de de verontruste eigenaar van de kwartels hen belde om hulp te vragen nadat hij een lange python had gezien die in zijn kwartel kooi lag uit te buiken.

Door hun vangervaring waren de slangenvangers  snel in staat om de grote slang bij zijn staart te pakken die zich oprolde in het gras bij de vogelkooi. Nadat ze het hadden gemeten, ontdekten ze tot hun verbazing dat het beest meer dan twee meter lang was en meer dan 40 kilogram woog.

In een interview met “Jelle” onze stadsreporter, zeiden de slangenvangers dat het gewicht van de slang gedeeltelijk afkomstig zou kunnen zijn van bijna 200 verorberde kwartels’ dat het net in een vogelkooi had gegeten.

Maar wil wel aanmerken exacte aantal opgegeten kwartels is niet wetenschappelijk gegeven, dus daar kunt u het zijne van denken 🤨.

Ondanks de schade zou het dier veilig worden vrijgelaten in de natuur waar het thuishoorde, zo vertelden de slangenvangers tegen Jelle.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!