Chinda Hotpot kondigde aan dat het naar Pattaya komt, de Thais in de stad zijn vol euforie over dit “culinaire” nieuws

PATTAYA:- Suki Jinda/Chinda Hotpot, een favoriet restaurantketen in Chinese stijl in Bangkok, heeft aangekondigd dat het nieuwste filiaal in Pattaya wordt geopend, daarmee heeft het Thaise sociale media gebeuren in Pattaya een opmerkelijke impuls gekregen.

Een enorme billboard, zoals hierboven te zien is,  werd gisteren aan het gebouw van Little Walk op Sukhumvit in Pattaya opgetakeld, niet lang daarna verscheen een bericht op sociale media op Chinda Hotpot’s Facebook hier.

Er werd geen specifieke openingsdatum genoemd, maar de Pattiaanse fans van Chinese hotpot-restaurants lieten weten niet te kunnen wachtten op deze populaire attractie vanuit Bangkok.

Toen foto’s van het billboard viraal gingen, tientallen keren gedeeld op de sociale media van Pattaya, meestal in de Thaise taal, werd door veel Thaise inwoners vermoed dat ze er niet van konden slapen om de vestiging in Pattaya om te bezoeken.

Chinda Hotpot staat bekend om zijn individuele kleine porties welke op een lopende band aan hun voorbij gaan, terwijl een dampende hotpot op tafel staat om zijn werk te doen.

Bij de deur van het restaurant staat steevast een promotie standaard met een keur aan kwaliteitsvolle en heerlijke items. De gerechtjes beginnen met vijf baht per stuk en zijn de restaurants tot laat in de nacht nog open, waardoor deze keten een ongekende populariteit geniet.

De Thaise gemeenschap in Pattaya kijkt met lekkende mond uit naar deze smakelijke verrijking in de stad.

Maar wat vindt u hiervan, laat het mij weten in de reacties hieronder!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!