Prinses Sirindhorn van Thailand geconfronteerd met een nieuw hartprobleem

BANGKOK:-Prinses Maha Chakri Sirindhorn heeft een nieuw hartprobleem ontwikkeld nadat ze eerder hersteld was van een periode van abnormaal snelle hartslag, zo liet het Koninklijk Bureau aan de verzamelde pers weten.

De prinses was eerder op 21 november opgenomen in het King Chulalongkorn Memorial Hospital nadat ze had geklaagd over een abnormaal snelle hartslag. Ze onderging op 22 november een radiofrequente ablatie. Ze werd ontslagen en keerde op 4 december terug naar Sa Pathum Palace om uit te rusten. 

Het medische team dat de prinses behandelde, meldde dat ze sindsdien een nieuw type onregelmatige hartslag had ontwikkeld, maar dat de symptomen tijdelijk zouden zijn en dat ze snel vanzelf zou herstellen. De prinses heeft het advies gekregen haar koninklijke verplichtingen voor een periode op te schorten, in afwachting van volledig herstel.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Prinses Sirindhorn van Thailand geconfronteerd met een nieuw hartprobleem”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!