Premier van Thailand biedt de beste wensen aan Zijne Majesteit ter gelegenheid van Kroningsdag aan

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha en zijn echtgenote Naraporn zaten gisteren, woensdag 4 mei, een ceremonie voor om aan Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn hun beste wensen over te brengen op ter gelegenheid van zijn Kroningsdag.

 Na het betuigen van respect voor het portret van Zijne Majesteit de Koning, hield de premier een toespraak waarin hij de koning de beste wensen uitsprak ter gelegenheid van de derde verjaardag van zijn kroning op 4 mei 2019. Prayut sprak ook zijn dankbaarheid uit voor de vriendelijkheid van de koning jegens de regering  ambtenaren en Thaise mensen in de afgelopen jaren.

Zaterdag 4 mei 2019 was het begin van een driedaagse traditionele ceremonie, die culmineerde in de kroning van de 10e koning van Thailand van de Chakri-dynastie.  De eerste dag van de kroning van HM Koning Maha Vajiralongkorn, 4 mei, wordt nu elk jaar herdacht als een feestdag in Thailand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!