Premier Prayuth van Thailand bezorgd over fijnstof probleem

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha maakt zich ernstig zorgen over mensen in Bangkok en omgeving die worden geconfronteerd met het probleem van PM 2.5-stof dat in sommige gebieden de gezondheidsnorm overschrijdt, zo liet de regeringswoordvoerder Khun Thanakorn Wangboonkongchana gisteren weten.

In navolging van de bezorgdheid van de premier bereidt het ministerie van Volksgezondheid zich voor om een ​​online kliniek voor vervuiling te openen en stofvrije kamers in openbare gezondheidsdiensten in te richten voor risicogroepen zoals kinderen en ouderen.

De verwachting is dat de PM 2.5-stofproblematiek in Bangkok en omgeving deze dagen boven de norm zal uitkomen, maar de kans bestaat dat de situatie in de periode van 19-21 december verbetert.

Op 22 en 23 december is er echter een kans dat de stofniveaus verder stijgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!