Het Thai Garden Resort in Pattaya Noord maakt frisse start met jong Europees managementteam

PATTAYA:- In veel opzichten was de heropening van Thailand voor internationale toeristen in november een kans voor het land om een ​​nieuwe start te maken, zowel met het coronavirus als met zijn toeristenindustrie.

Hetzelfde kan gezegd worden voor het Thai Garden Resort.  Na de sluiting maandenlang te hebben doorstaan, maakte eigenaar Gerrit Niehaus zijn eigen nieuwe start met zijn populaire hotel in Pattaya door een nieuw managementteam van jonge, energieke Europeanen binnen te halen.

“De wereld is van de jongeren en ik wil ze graag een kans geven”, aldus Gerrit Niehaus.  “Maar hoewel deze drie nieuwe mensen jong zijn, zijn ze zeer goed opgeleid en opgeleid en hebben ze veel ervaring.”

Saskia Unrath, Giorgio Finardi en Pietro Metastasio, drie jonge en levendige hoteliers, stappen met trots, vertrouwen en overtuiging de toekomst in.

Hotelmanager Saskia Unrath, 22, komt uit een klein stadje in de buurt van Mannheim in Odenwald, Duitsland en spreekt Duits, Engels en een beetje Thai.

Na drie jaar toerisme en hotelmanagement te hebben gestudeerd, kwam ze in 2018 naar Thailand om drie maanden stage te lopen in het Thai Garden Resort voordat ze terugkeerde naar Europa om haar studie af te ronden.

De pandemie weerhield Unrath ervan terug te keren naar Thailand, dus werkte ze de afgelopen twee jaar bij verschillende hotels en restaurants in Duitsland.

Gerrit Niehaus was de getalenteerde jonge vrouw echter niet vergeten en belde haar zodra hij zeker wist dat het hotel weer open kon.  “Ik weet zeker dat je alleen gelukkig kunt zijn in Thailand en vooral in het Thai Garden Resort,” vertelde hij haar.

Unrath beantwoordde de oproep en begon op 1 november met het runnen van het resort. Niehaus zei dat ze niet alleen heeft bewezen zeer capabel te zijn, maar dat ze in slechts een paar weken haar stempel begint te drukken op de activiteiten en publiciteit van het resort.

“Ik wil meer gebruik maken van sociale media en ook via e-mail en telefoon in contact blijven met oude klanten en ook veel nieuwe mensen bereiken”, zei ze.

De nieuwe chef-kok van de Thai Garden is de 30-jarige Giorgio Finardi uit Milaan.  Hij verbeterde zijn culinaire vaardigheden bij de gerenommeerde hotelschool IPC G Falcone en werkte daarna in verschillende high-end restaurants, waaronder Le Querce, dat als een van de beste restaurants in Milaan wordt beschouwd.

Vijf jaar geleden besloot Finardi naar Thailand te verhuizen nadat hij verliefd was geworden op het land en op een vrouw hier.  Hij begon in 2017 te werken aan La Costa in Pattaya en stapte twee jaar later over naar Italiaanse Osteria in het Terminal 21-winkelcentrum waar Gerrit Niehaus hem ontmoette.

Gerrit werd een vaste klant, verslaafd aan Finardi’s eten.  Gerrit haalde hem uiteindelijk over om bij Thai Garden Resort te gaan werken als chef-kok in restaurant Oasis.  Sindsdien heeft hij een deel van de keukenopstelling veranderd en plant hij een speciaal menu voor de toekomst.

Food & Beverage Manager Pietro Metastasio, 36 komt ook uit Italië, in dit geval Turijn, Piemonte.

Metastasio behaalde zijn bachelor in bedrijfskunde, maar begon zijn carrière in de horeca in Thailand in een middelgroot hotel in Phuket in 2014.

In 2019 verhuisde Metastasio naar Pattaya voor zijn jaarrond activiteiten, en werkte hij ook samen met Finardi in de Italiaanse Osteria.

Gerrits Niehaus zag het talent van Metastasio en rekruteerde hem ook.  Metastasio en Finardi zijn beide op 1 juli toegetreden tot het Thai Garden Resort.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!