Premier Prayut wilt naast het Thailand Pass-systeem verbeteren ook dat het efficiënter wordt

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha heeft alle toerismegerelateerde instanties opgeroepen om ervoor te zorgen dat het Thailand Pass-systeem efficiënter wordt en het reizen naar het land gemakkelijker maakt, zo verklaarde de regeringswoordvoerder, khun Thanakorn Wangboonkongchana.

De premier zou de bureaus ook geadviseerd hebben om aandacht te besteden aan de opmerkingen van gebruikers om het systeem te verbeteren.

“De Tourism Authority of Thailand [TAT] en het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben sinds 7 november een lijst met SHA+-hotels geplaatst op de Thailand Pass-website”, zei hij.

“Deze hotels zijn nu verbonden met de Covid-19 Surveillance Tracking and Evaluation [COSTE] en Thailand Pass-systemen om de reserveringsgegevens van toeristen bij te houden.”

De regeringswoordvoerder voegde toe dat tot nu toe 1.128 SHA++ hotels zijn gekoppeld aan de COSTE- en Thailand Pass-systemen.

“De TAT werkt ook samen met hotels, online reisbureaus en andere reisbureaus om ervoor te zorgen dat alle reispakketten details bevatten van de kosten die reizigers bij aankomst moeten maken, zoals de kosten van de hotelkamer, het vervoer van de luchthaven naar het hotel en de kosten van Covid  -19 tests,” voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!