Premier Prayut wilt meer details over het skybridge-project in de parken in Bangkok

BANGKOK:- Premier Prayut heeft de gouverneur van Bangkok, khun Chadchart Sittipunt, gevraagd om zijn project om de luchtbrug tussen Lumpini Park en Benjakitti Park te verbeteren en dan opnieuw in te dienen.

Gouverneur Chadchart vertelde na een ontmoeting met Prayut in het gouvernementsgebouw tegen verslaggevers dat de premier om meer details over het project had gevraagd.

Chadchart vertelde dat de Bangkok Metropolitan Administration een budget van 260 miljoen baht heeft voorgesteld om de sky walkway te verbeteren en toegankelijk te maken voor ouderen.

De zogenaamde groene brug is nu voor ouderen te steil om te trotseren, zo zei hij. De BMA heeft voorgesteld om meer toegang tot de brug te bouwen en toiletruimtes te bouwen voor mensen die de loopbrug zullen gebruiken om te sporten. 

De BMA zou ook verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van de waterkwaliteit van het Klong Singto-kanaal onder de brug, die nu vervuild is, so voegde de gouverneur eraan toe.

Khun Chadchart zei dat Prayut het in principe eens was met het project, maar alleen wat meer details wilde weten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!