De koffieleuten hielden een ‘Morning Drip’ op Pattaya Beach, waarbij de burgemeester aanwezig was.

 PATTAYA:- De koffieleuten van deze badplaats hielden de ‘Morning Drip’-event op de Pattaya Beach om het toerisme te stimuleren en barista’s onder elkaar beter te leren kennen.

De burgemeester van Pattaya, khun Poramese Ngampiches kwam met relevante functionarissen in zijn gevolg naar de koffieliefhebbers op North Pattaya Beach voor het koffie-event.

De secretaris van de Cafe & Bistro Club Pattaya, khun  Anchisa Duangdee, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter en koffieleut van het eerste uur, dat de Morning Drip’ op iedere eerste zondag van elke maand van 7 uur tot 10 uur gehouden wordt, waarbij Iedereen welkom is.

“Het evenement heeft tot doel koffieliefhebbers en barista’s met elkaar te verbinden door hun ervaringen rond het maken van koffie zoals Slow Bar en Drip Coffee uit te wisselen. Barista’s van beroemde coffeeshops in Pattaya en Bangkok nemen ook deel aan de koffieuurtjes, “ zo verklaarde Anchisa.

“Voor wat betreft waar het evenement wordt gehouden, veranderen we de locatie elke maand naar verschillende gebieden, zoals Pattaya Beach, Jomtien Beach, Yin Yom Beach en Phra Tamnuk Hill Viewpoint. We willen het toerisme in onze prachtige natuurgebieden ondersteunen.” concludeerde Anchisa.

De burgemeester, bekend onder zijn bijnaam “Bier”, bracht veel tijd door met toeristen en barista’s onder het genot van koffie en terloops pratend met de aanwezigen. 

 Natuurlijk zal uw Nieuwsbeer Olleke Bolleke u gaan informeren over de locatie van toekomstige evenementen naarmate ze dichterbij komen voor de koffieliefhebbers onder de lezers van Olleke Bolleke in Thailand.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!