Premier Prayut wil dat Thailand op spectaculaire wijze het jaar 2022 inluidt

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha heeft er gisteren bij de publieke en private sector op aangedrongen om de economie te helpen stimuleren door giga nieuwjaarsfeesten met lokale supersterren te organiseren.

Voordat premier Prayut deelnam aan de wekelijkse kabinetsvergadering, sprak de premier met de minister van toerisme en sport, evenals met leden van de toeristische autoriteit Thailand, de Raad voor Toerisme en president van de Thaise Restaurant Associatie.

De discussie spitste zich toe op het belangrijkste beleid om het toerisme te stimuleren zodra het land op 1 november opengaat voor buitenlanders met een dubbele vaccinatie uit landen met een laag risico.

Premier Prayut gaf het ministerie van Toerisme en Sport het groene licht bij het zoeken naar financiering van de particuliere sector voor de te plannen nieuwjaarsgala’s.

De minister van Toerisme en Sport, Khun Phiphat Ratchakitprakarn, had eerder gezegd dat hij van plan was de Thaise K-popsensatie Lalisa Manoban alias “Lisa” en de wereldberoemde tenor Andrea Bocelli uit te nodigen om in 2022 respectievelijk in Phuket en Bangkok het nieuwjaar in te luiden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!