De gezondheidsdienst van Hua Hin is bezorgd over de Covid19 situatie in deze kustplaats

HUA HIN:- De plaatselijke gezondheidsfunctionarissen hebben de laatste ontwikkelingen in de Covid19 situatie in Hua Hin beschreven als “zorgwekkend” na een recente piek in gevallen.

Khun Suriya Khuharat, hoofd van de provinciale volksgezondheid, maakte bekende dat het cluster op de Chatchai-markt in het hart van de stad nu heeft geresulteerd in 81 bevestigde COVID-19-gevallen.

Dr. Suriya zei dat er nog steeds meer clusters worden ontdekt op andere locaties in Hua Hin, hij vertelde ook dat een cluster, dat werd ontdekt in een restaurant op slechts 100 meter van Chatchai Market, nu heeft geresulteerd in 14 gevallen, terwijl een cluster dat is ontdekt bij een bakkerij op Soi 51 heeft geresulteerd in 36 gevallen.  Een cluster in een Khao Tom-restaurant heeft geleid tot 14 gevallen.

Gisteren meldden gezondheidsfunctionarissen 73 nieuwe gevallen in Hua Hin en 143 ontdekt in Prachuap Khiri Khan.

Ondertussen hebben gezondheidsfunctionarissen laten weten dat 98 procent van de bevolking in Hua Hin nu ten minste één vaccinatiedosis heeft gekregen, terwijl iets minder dan 80 procent van de lokale bevolking twee vaccins heeft gekregen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Huahintoday
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: Huahintoday.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!