Premier Prayut waarschuwt restauranthouders om zich aan de regels te houden

~DE REGELS MET VOETEN BETREDEN~
(Voorschriften niet opvolgen / onbehouwen te werk gaan)

BANGKOK:- Slechts een dag nadat de beperkingen voor restaurants waren versoepeld, maakte premier Prayut Chan-o-cha tijdens een persconferentie duidelijk dat de beperkingen in de restaurants zouden worden aangehaald als de restauranthouders zich niet aan de gemaakte afspraken houden.

De generaal zei dat de Thaise regering overweegt weer restaurants te sluiten.  In ‘donkerrode’ zones zoals Bangkok is de limiet voor gasten 25 procent van de capaciteit. Er kan maar één persoon aan een tafel van vier personen zitten, ongeacht of ze familieleden zijn.  Daarbij is geconstateerd dat sommige restaurants houden zich niet aan het alcoholverbod houden.

De restaurants hebben ook een strikte avondklok, afhankelijk van de zonering van een gebied of provincie. Ook hier zijn er meldingen van overtredingen van deze regel waarmee gelijk het nooddecreet overtreden wordt.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!