Australiër in Zuid Thailand gearresteerd betrokkenheid bij transnationale misdaden

~DAT IS DE GODEN VERZOEKEN~
(Grote risico’s nemen)

NAKHON SI THAMMARAT:- Eerder deze week is er in deze zuidelijke provincie een Australische man door leden van de Thaise krijgsmacht gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij grensoverschrijdende misdaad in Phuket.  

De 47-jarige reed in een Toyota-sedan die in Bangkok was geregistreerd.  Tijdens zijn zoektocht werd een paspoort gevonden met een visum dat meer dan een jaar geleden was verlopen: 

De officieren verdenken de Australiër ervan betrokken te zijn bij de drugshandel en entertainmentindustrie in Phuket.  Hij wordt ervan beschuldigd Thaise vrouwen door te verwijzen naar buitenlanders die banden hebben met een transnationale criminele bende in Phuket.  Ongeveer drie maanden geleden huurde hij een auto bij een winkel in Phuket die hem ook een neprijbewijs bezorgde.  De Australiër verhuisde daarna naar Nakhon Si Thammarat.  Hij had de afgelopen drie maanden in vier verschillende hotels gelogeerd.  Hij in aanvankelijk aangehouden voor zgn. overstay van zijn visum, terwijl het onderzoek naar zijn vermoedelijke criminele activiteiten werd voortgezet.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!