Premier Prayut verwelkomt morgen de 10 miljoenste bezoekers van Thailand dit jaar

THAILAND:- Volgens een regeringsbron zal premier Prayut Chan-o-cha morgen aanwezig zijn op de luchthaven Suvarnabhumi om de 10 miljoenste bezoeker van dit jaar te verwelkomen en een mijlpaal te markeren in het bereiken van de toeristische doelstelling. 

Volgens de bron zal premier Prayut de 10 miljoenste bezoeker die met een vlucht uit Saoedi-Arabië arriveert bij Gate 10 van de luchthaven welkom heten. 

Het gebaar maakt deel uit van het Amazing Thailand 10 Million Celebrations-evenement dat wordt georganiseerd door de Tourism Authority of Thailand (TAT) om het succes van het land te verkondigen bij het behalen van de bezoekersdoelstelling dit jaar. Het herstel in de toeristische sector is de afgelopen maanden in een stroomversnelling geraakt nadat het land eerder dit jaar de grenzen weer had geopend.

De toeristische sector, die al meer dan twee jaar door de pandemie op de knieën is gegaan, krijgt weer voet aan de grond dankzij de geleidelijke terugkeer van het vliegverkeer. TAT-gouverneur Khun Yuthasak Supasorn zei dat er tussen januari en 5 december 9,78 miljoen toeristen zijn aangekomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Varuth Hirunyatheb 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Premier Prayut verwelkomt morgen de 10 miljoenste bezoekers van Thailand dit jaar”

 1. Leuk te horen.
  Maar de 10 miljoenste bezoeker in nog maar de helft van wat er voor de Corona crisis binnen kwam.

  Er blijven echter een hoop toeristen weg van wegen de papieren rompslomp.
  Ze veranderen te vaak de regels.
  Dat schept onzekerheid.

  De toeristen willen duidelijk weten waar ze aan toe zijn !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!