Premier Prayut van Thailand werkt tot 14 januari vanuit huis om als voorbeeld voor anderen te dienen

BANGKOK:- Nu de autoriteiten anticiperen op een toename van het aantal Covid-infecties als gevolg van nieuwjaarsvieringen en reizen, worden werkgevers aangespoord om een ​​thuiswerkmodel voor hun werknemers te implementeren.

Vele ambtenaren werken twee weken vanuit huis, terwijl de premier zelf tot 14 januari vanuit huis werkt en de kabinetsvergadering van deze week op afstand bijwoont.

Inmiddels heeft Premier Prayuth Chan-o-cha heeft de relevante autoriteiten opgedragen de situatie van infecties met Omicron-varianten te monitoren om clusters van overdracht te voorkomen.  Er worden lessen getrokken uit het recente Omicron-cluster in Kalasin en de autoriteiten werken eraan om de overdracht zoveel mogelijk te beperken.

De premier roept mensen die vermoeden dat ze mogelijk besmet zijn met COVID-19 op om af te zien van activiteiten, contact met anderen te vermijden, zich snel te isoleren en het behandelproces in te gaan.

De premier had eerder een dringende brief gestuurd waarin hij ambtenaren opriep om van 1 januari tot 14 januari thuis te werken om de intensiteit van ziektepreventie in openbare kantoren te verhogen.

Naar verluidt zal de premier de kabinetsvergadering en de volledige sessie van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, gepland voor morgen, vrijdag 7 januari bijwonen via videoconferentie vanuit zijn residentie in het 1st Infantry Regiment in Bangkok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!