Premier Prayut van Thailand bekogelt met zakjes gefermenteerde vissaus 

NONTHABURI:- Premier Prayut Chan-o-cha wist gisteren tijdens zijn bezoek aan Nonthaburi gisteren (13 oktober) enkele zakjes gefermenteerde vissaus en andere stinkende   vloeistoffen te ontwijken die sommige politieke activisten naar hem zouden hebben gegooid.

Premier Prayut werd van te voren door zijn entourage geadviseerd om een ​​deel van zijn geplande reis over te slaan om dorpsbewoners te bezoeken die getroffen zijn door overstromingen in de provinciale hoofdstad aan de oevers van de Chao Phraya-rivier, waar anti-Prayut-demonstranten naar verluidt zakken met gefermenteerde vissaus, rode kleurstof en andere bijtende stoffen trachtte naar hem te gooien.

De premier ging naar een overstroomde gemeenschap in het district Pakkred maar annuleerde zijn eerder geplande bezoek aan de overstroomde plek waar anti-Prayut-demonstranten onder leiding van politiek activist Shinawat Chankrachang op hem zouden wachten.

Prayut, die van het Grondwettelijk Hof toestemming heeft gekregen om zijn ambtstermijn te verlengen tot 2025, vertelde de dorpelingen die hij bezocht dat hij niet begreep waarom zijn hulpvaardige reis zo vijandig door demonstranten werd ontvangen.

De premier werd naar Nonthaburi, dat getroffen werd door de overstromingsramp, vergezeld door minister van Binnenlandse Zaken Anupong Paochinda, minister van Digitale Economie en Samenleving Chaiwut Tanakamanusorn, minister van Arbeid Suchart Chomklin en andere regeringsvertegenwoordigers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: aseannow 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: aseannow.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!