Premier Prayut nodigt de Thaise bevolking uit om de onthulling van het standbeeld van koning Rama IX door de Koning en zijn vrouw  bij te wonen

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha heeft vandaag de Thaise mensen uitgenodigd om morgen om 17.00 uur de koning en de koningin te verwelkomen in het King Rama IX Memorial Park in de wijk Dust in Bangkok.

Koning Maha Vajiralongkorn en Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana zullen een ​​ceremonie bijwonen om het standbeeld van HM wijlen koning Bhumibol Adulyadej daar te onthullen.

Volgens de plv. regeringswoordvoerder khun Rachada Dhnadirek zouden er gratis bussen beschikbaar worden gesteld om in de buurt van het herdenkingspark te komen

Er zijn vier routes ingesteld:
– Royal Thai Army Club-Victory Monument
– Supachalasai Stadium-Sociale Ontwikkeling en Menselijke Veiligheid Ministerie
– Wongwian Yai-Rajavinit Mathayom School
– Sanam Luang-Rajavinit Mathayom School

 “De genodigden moeten wel een ATK test bij het controlepunt van het Department of Highways laten verrichten, voor zij gebruik kunnen maken van de gratis rit naar het park maken, terwijl degenen van de Rajavinit Mathayom School rechtstreeks naar het park kunnen lopen”.

Ze voegde eraan toe dat voertuigen op drie gebieden kunnen worden geparkeerd: Royal Thai Army Club, Social Development and Human Security en Supachalasai Stadium.

Khun Rachada zei dat functionarissen bij vier controleposten rond het herdenkingspark foto’s van bezoekers zullen maken, hun lichaamstemperatuur zullen meten en hun bezittingen zullen controleren voordat ze de locatie mogen betreden.

 “Mensen zullen worden gevraagd een mondkapje te dragen, geen scherpe voorwerpen mee te nemen naar het park en hun identiteitskaart of paspoort aan de beveiliging te tonen”, zei ze.

Ze voegde eraan toe dat er veel faciliteiten beschikbaar zouden zijn op het park, waaronder eten en drinken, EHBO-teams en mobiele toiletten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!