Premier Prayut krijgt de allereerste Sinovac vaccinatie , ondanks dat hij beweert dat het niet geschikt is voor mensen boven de 60

~HAANTJE DE VOORSTE WILLEN ZIJN~
(Zich laten opmerken)

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha heeft zichzelf aangeboden als de eerste persoon in Thailand die de Sinovac prik, dit met de bedoeling om het vertrouwen van het publiek te vergroten. Dit is nadat hij eerder had aangekondigd dat alleen mensen onder de 60 jaar deze inenting mogen nemen. 

Ondertussen liet de  minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul, gisteren weten het Covid-19-vaccin een gevoelig onderwerp is en grondig moet worden uitgelegd aan het publiek.  

Hij voegde eraan toe dat het vaccinmanagementteam met betrekking tot deze kwestie onder grote druk staat: “Ik heb niets te verbergen , maar ik moet wel het juiste moment vinden om mijn beslissingen uit te leggen.  

Er zijn zorgen over ongewenste gebeurtenissen, zoals wat gebeurt er als het vliegtuig met de vaccins crasht?  

Als het vaccin niet aankomt, is het niet de schuld van de regering, want we hebben onze taak volbracht, ”zo beweerde Khun Anutin. Ondertussen zei dr. Paisan Dankhum, secretaris-generaal van de Food and Drug Administration, dat het registratieproces voor Sinovac is bijna voltooid en zou klaar moeten zijn zodra de eerste partij van 200.000 doses morgen het land wordt binnengevlogen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: File foto
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!