Phuket brengt de toeristenindustrie aan het rollen

~DIT BRENGT DE BAL AAN HET ROLLEN~
(Dit is de oorzaak van nieuwe ontwikkelingen)

PHUKET:- Dit zuidelijk gelegen eiland heeft het afgelopen weekend de wielen van de toeristenindustrie weer aan het rollen gebracht door de lancering van een nieuwe campagne: de “Amazing Thailand Phuket Surfskate Series 2021”.

Enkele lokale bedrijven werken samen met de Tourist Authority of Thailand (TAT) om surfskaten te introduceren als een trendy nieuwe manier voor bezoekers om de Andaman-badplaats te ervaren. 

De campagne werd op zaterdagavond gelanceerd met het evenement ‘Tai Nai Lad’ of Surfen in de markt  , waar deelnemers door de oude wijk van Phuket reden, begeleid door de bonkende ritmes van een dj.  Veel skaters maakten gebruik van de rustige, verkeersvrije straten om drie of vier keer rond het circuit te rijden. 

“Surfskate is trendy bij de nieuwe generatie”, zo vertelde het hoofd van het plaatselijke TAT kantoor,  Khun Nanthasiri Ronnasiri uit, eraan toevoegend dat de campagne het hele jaar door zou doorgaan wanneer de  stad Phuket weer de gasten verwelkomd.

De eerste groep buitenlandse bezoekers dit jaar landde op zondag in Phuket en voltooide de 14-daagde quarantaine periode in het Sri Panwa Hotel in een proefproject om de toeristische activiteiten van de stad te heropenen. 

Phuket zal dit jaar nog drie surfskating-evenementen organiseren – op Karon Beach op 23 mei  , op Patong Beach op 14 augustus en op Surin Beach op 13 november.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Phuket X Treme @ Facebook
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Phuket X Treme @ Facebook

Eén gedachte over “Phuket brengt de toeristenindustrie aan het rollen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!