Hennep zal het belangrijkste gewas voor de boeren in Thailand gaan worden

~ZE LATEN ER GEEN GRAS OVERGROEIEN~
(Er direct aan beginnen)

BANGKOK:- Thailand is hard bezig om cannabis als een verdere bron van inkomsten voor boeren te ontwikkelen. Zo vertelde de plv.  woordvoerster van de regering, Khun Traisulee Traisoranakul, gisteren tijdens een verklaring, ze vertelde dat iedereen het recht heeft om hennep te kweken door samen te werken met provinciale ziekenhuizen voor medicinaal gebruik van cannabis.

Wel is het zo, dat geïnteresseerden vooraf aan de autoriteiten om toestemming moeten vragen, waarbij aangetekend werd dat een hoeveelheid van 15.000 hennepplanten primair voor de boeren zijn.

Andere partijen die vergunningen kunnen aanvragen om hennep te kweken, zijn onder meer universiteiten, gemeenschapsbedrijven, medische professionals en traditionele geneeskunde. 

Thailand heeft vorig jaar niet-roken cannabis van de lijst met verdovende middelen verwijderd. kan ook Kan worden gebruikt voor eten en drinken in restaurants, zolang het afkomstig is van een erkende producent. Een kilo kan worden gekocht voor maximaal 45.000 baht als het 12 procent cannabidiol (CBD) bevat.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Chiangmaicitylife.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!