Premier Prayut in zelfisolatie na het maken van selfie met een Covid19 positief geteste KVK directeur

~HIJ ZAL ZIJN LOL WEL OPKUNNEN~
(Er niet om kunnen lachen)

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha heeft zichzelf in isolatie geplaatst nadat hij uit Phuket was teruggekeerd, waar hij werd afgebeeld naast een directeur die later positief op Covid19 virus testte.

De premier werd afgebeeld in een selfie die werd gepost door Veerasak Pisanuwong, president directeur van Surin’s Kamer van Koophandel, tijdens de openingsceremonie van de “sandbox” in Phuket op 1 juli.

Khun Veerasak maakte zondag bekend dat hij ’s ochtends een uitstrijkje heeft afgenomen in het Surin Hospital en dat het resultaat om 16.30 uur positief was. Daarna werd hij voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis.

De woordvoerder van de regering, Khun Anucha Burapachaisri liet weten dat premier Prayut zijn taken vanuit huis zal blijven uitvoeren en de Covid19 situatie in het land nauwlettend zal blijven volgen.

“De premier vroeg de burgers ook om zich strikt aan de DMHTT-afspraken te houden, namelijk afstand nemen, mondkapjes dragen, handen wassen, testen en inchecken bij ThaiChana, zelfs als ze zijn ingeënt”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!