Premier Prayut bespreekt morgen de mondkapjes plicht in Thailand tijdens de vergadering van het CCSA

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-O’Cha zal morgen op de algemene vergadering van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, de procedures bespreken om het mondkapjes plicht af te schaffen.

De regeringswoordvoerder, khun Thanakorn Wangboonkongchana vertelde tegen de verzamelde pers, dat de premier relevante agentschappen had opgedragen de situatie van Covid19 situatie te bestuderen en te analyseren na het versoepelen van verschillende preventieve maatregelen volgens de oplossende situatie.

Het verwijderen van de voorbereiding van het gezichtsmasker zal worden besproken en naar verwachting praktische richtlijnen hebben tijdens de CCSA-vergadering morgen. De minister-president en de commissie moeten luisteren naar de meningen van deskundigen om de voorzichtigheid en veiligheid van de mensen te waarborgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ThaiRath
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: ThaiRath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!