Premier Prayut benadrukt: het vaccinatiecentrum Bang Sue wordt NIET gesloten!

BANGKOK:-De centrale vaccinatie-eenheid op Bang Sue Grand Station in de wijk Chatuchak in Bangkok blijft open, zo maakte premier Prayut Chan-o-cha gisteren tijdens een vergadering via videoconferentie aan land’s volksgezondheidsfunctionarissen duidelijk.

Zijn verklaring kwam naar aanleiding van geruchten dat het centrum wegens enorme drukte zou worden gesloten, waarvan eerder deze week nieuws en foto’s op sociale media circuleerden.

“Het vaccinatiecentrum van Bang Sue zal mensen die zich vooraf online hebben geregistreerd blijven vaccineren. Het zal de vaccinatiegebieden herschikken en sociale afstandspraktijken toepassen om drukte te voorkomen”, zo vertelde de premier.

 “Van 1 tot 31 augustus zal de regering mensen ouder dan 18 jaar toestaan ​​zich te registreren voor Covid-19-vaccinaties op Bang Sue Grand Station.  Ook 60-plussers, zwangere vrouwen van meer dan 12 weken en zij met zeven onderliggende gezondheidsproblemen kunnen zich inschrijven”, aldus de premier.

Prayut zei ook dat er maatregelen zouden worden genomen om snellere diensten te garanderen, zoals het laten prikken van ouderen in de ochtend en andere groepen in de middag, of het toestaan ​​van mensen onder de 60 die gezond zijn om de bloeddruktesten over te slaan.

“Door het vaccinatieproces te stroomlijnen, kan Bang Sue Grand Station 25.000 tot 30.000 doses vaccin per dag toedienen”, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!