Porsche-enthousiastelingen verzamelden zich afgelopen weekend in Bangkok voor het jaarlijks treffen

BANGKOK:- Khun Sihabutr Xoomsai alias “Tenn” en organisator van de zevende editie van “The Meeting” vierde de grootste bijeenkomst van Porsche-modellen in Zuidoost-Azië in Bangkok.

“The Meeting” brengt niet alleen alle generaties Porsche-voertuigen samen, maar ook alle generaties sportwagenliefhebbers.  Van degenen die zweren bij luchtgekoelde modellen tot nieuwe fans die geïntrigeerd zijn door de 918 Spyder, dit treffen voor de ware Porsche liefhebber is een ultieme bijeenkomst.  

Het evenement, opgericht door khun Tenn, is aanzienlijk gegroeid sinds het bescheiden begin in 2016.  Met een bloeiende Porsche-gemeenschap in Thailand en internationale fans die van heinde en verre reizen om aanwezig te zijn, is dit Porsche treffen uitgegroeid tot de grootste bijeenkomst van Porsche-enthousiastelingen in Zuidoost-Azië.

Het thema van dit jaar “Dreams in Colours” was een eerbetoon aan de verscheidenheid aan levendige kleuren die Porsche-modellen leveren en de verschillende persoonlijkheden van elk model, zo meldt Car Scoops.  

Op het evenement in het IMPACT Speed ​​Park waren niet alleen auto’s te zien, maar ook een gymkhana-zone voor tijdritten en een rijschool voor kinderen.  Dit jaar zijn er ook belangrijke jubilea voor luxe auto’s, waaronder het 75-jarig jubileum van Porsche-sportwagens, het 60-jarig jubileum van de 911 en het 30-jarig jubileum van Porsche in Thailand.

Daarnaast onthulde Porsche Thailand een speciale kunstinstallatie die de zeven kleuren van de week in de Thaise cultuur laat zien.  

Khun Tenn onthulde dat zijn liefde voor Duitse auto’s begon toen hij nog een kind was.  ​“De eerste Porsche waarin ik reed, was van een vriend van mijn vader.  Hij kwam op een dag bij ons thuis met een spiksplinternieuwe 964, gooide me de sleutels toe en vroeg me iets te drinken voor ze te halen.  

Ik ben die dag nooit vergeten: het geluid, de geur en de schop onder mijn kont.  Het belangrijkste dat ik die dag heb geleerd, is dat de beste manier om van een Porsche te genieten, is door hem te delen.  Sindsdien heb ik geprobeerd mijn passie te delen met mijn vrienden en andere enthousiastelingen.”

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!