Politieagent van achteren neergeschoten bij een benzinestation in Suphan Buri

~REGIO NIEUWS~

SUPHAN BURI:- Een 23-jarige man die in het afgelopen weekend bij een benzinestation in Suphan Buri een politieagent in burger neerschoot in gisteravond in zijn appartement in Sri Racha, in de provincie Chonburi gearresteerd.

Een groepje jongelui, bestaande uit zes mannen en drie vrouwen, hadden zondagavond alcohol gedronken bij het PTT-tankstation aan de Suang Taeng Uthonf Road.  

De 53-jarige politieagent in burger, plaatsvervangend inspecteur van het politiebureau van Suphan Buri, sprak de jongelui toe om de muziek niet te hard te zetten en adviseerde hen naar huis te gaan.  

Een jongeman vanuit de groep kwam van achteren naderbij en schoot de officier in de nek.  De vriendengroep vluchten toen op motorfietsen en een pick-up.  

De politie heeft bewakingsvideo’s gecontroleerd en de vermeende schutter geïdentificeerd.  Hij werd opgespoord in een appartement in de provincie Chonburi.  De politie vond een .38 pistool bij hem, vermoedelijk het moordwapen.  

De man werd beschuldigd van moord, bezit van een niet-geregistreerd wapen en het dragen van een wapen op een openbare plaats.  Drie leden van de groep, respectievelijk 22 en 26 jaar oud, gaven zich over aan het politiebureau van Suphan Buri, kort voordat de vermeende dader werd gearresteerd. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  The Nation

Eén gedachte over “Politieagent van achteren neergeschoten bij een benzinestation in Suphan Buri”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!