Politie van Phuket neemt uit villa van doodgeschoten Indiase ‘gangster’, paspoorten en geld in beslag

PHUKET:- De politie heeft zondag paspoorten en geld in beslag genomen uit de gehuurde villa van een Indiase man die vrijdagavond werd doodgeschoten in het politieonderzoek naar aanwijzingen over zijn moordenaars.

De recherche van de provinciale politieregio 8 en het provinciale kantoor van Phuket doorzochten het huis dat door de 32-jarige Jimi Sandhu alias “Slice” aan het strand van Rawai werd gehuurd?

De politie zei dat ze twee extra paspoorten op naam van de dode man in beslag genomen hadden, samen met twee kluisjes – één was leeg en in de andere lag 700.000 baht cash.

De villa, onderdeel van het Beachfront Hotel Phuket-complex, werd afgezet nadat Sandhu vrijdag rond 22.30 uur op een parkeerplaats daar was omgekomen.  Hotelpersoneel waarschuwde zaterdagmorgen de politie nadat ze het lichaam hadden ontdekt.  Het was niet meteen duidelijk waarom het geluid van de schoten niet aanleiding gaf tot een eerder onderzoek.

De politie vond op het lichaam een ​​paspoort met de naam van een Canadees van Indiase afkomst, Mandeep Singh, samen met een rijbewijs.  Maar de Vancouver Sun, die verschillende bronnen citeerde, zei dat zijn echte naam Jimi Sandhu was, een Indiase staatsburger die uit Canada was gedeporteerd.

Gebruikte patroonhulzen van een .38-pistool zijn naar de politiebureaus in de provincies Surat Thani en Songkhla gestuurd om te proberen het DNA van de moordenaars te achterhalen.

De politie denkt dat de moord het gevolg was van een conflict over een illegale handel.

Politie luitenant-generaal Amhon Buarabporn, de hoofdcommandant van de provinciale politieregio 8, gaf gisteren meer details over het reisverslag van de Indiër vrij en zei dat hij op 27 januari vanuit Maleisië naar Phuket reisde met een privéjet.

De hoofdcommissaris van de nationale politie, generaal Suwat Jangyodsuk, is van plan om maandag naar Phuket te vliegen om de recherche te ondersteunen en meer licht op de zaak te werpen, aldus Manager Online.

Een medewerker van het Beachfront Hotel Phuket die om anonimiteit vroeg, zei dat de gehuurde villa waar het slachtoffer verbleef niet op het hotelterrein stond, maar op aangrenzend land.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!