Bijna 2 miljoen meth-pillen in beslag genomen na een wilde achtervolging in de Isaan

KHON KAEN:- De snelwegpolitie heeft gisterochtend  1.980.000 methamfetaminepillen in beslag genomen na een achtervolging van een minibusje  in het Nam Phong-district van deze noordoostelijke provincie.

Mijn collega’s hadden bij een controlepost op de Mitrapap-snelweg in het district Khao Suan Kwang een Toyota Alphard-auto voor een inspectie laten stoppen, zo vertelde luitenant-kolonel Bodin Chuchalerm, hoofd van de snelweg politie.

Toen agenten aan de inspectie begonnen, reed de bestuurder plotseling met hoge snelheid weg, waarna de politie onmiddellijk de achtervolging inzette.

Toen de politieauto achter de Alphard reed, zette de bestuurder in het district Nam Phong plots de auto aan de kant en vluchtte een suikerrietplantage in.

De politie doorzocht het voertuig en vond 330 pakketten met elk 6.000 meth-pillen, in totaal 1,98 miljoen.  Onder de bestuurdersstoel werd een tas gevonden met daarin 1 kilogram crystal meth, ook wel ice genoemd.

Het is de mening toegedaan van luitenant-kolonel Bodin dat de drugs vanuit buurland Laos, Thailand waren binnengesmokkeld en bestemd was voor Bangkok en de zuidelijke provincies.

De drugs en het voertuig werden later overgedragen aan de politie van Nam Phong.  De bestuurder struint nog steeds door de suikerrietplantage.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: esandailyonline
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: esandailyonline.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!