Politie van Korat ligt zwaar onder vuur na gebruik van een politiebusje voor een tripje naar het strand

NAKHON RATCHASIMA:- De provinciale politie van het noordoostelijk gelegen Nakhon Ratchasima onderzoekt de zaak van een politiebusje dat zou zijn gebruikt om een ​​groep politieagenten naar het strand in de centraal gelegen provincie Phetchaburi, te brengen. In alle televisie journaals wordt dit ‘ondraaglijke’ nieuws als zeer belangrijk nieuws verteld waarbij de videobeelden van de agenten die uit het busje stappen en gebruik van een maaltijd op het strand uitgebreid uitgemeten werden.

Khun Panurat Lakboon, hoofdcommissaris van de Provinciale Politie Regio 3 gaf opdracht tot een onderzoek nadat de video van mensen die uit het politiebusje op het strand van Cha-am stapten viraal ging.  

Online commentatoren trokken het gebruik van een politievoertuig voor een dergelijke activiteit in twijfel.  Het politiebusje in kwestie is van het politiebureau van Phon Kran.  

Hoofdcommissaris Panurat zegt dat generaal-majoor Pornchai Nonwachai hem op de hoogte heeft gesteld van het incident en een onderzoekscommissie opdracht heeft gegeven de zaak te onderzoeken.

De regionale chef zegt dat het onderzoek binnen zeven dagen moet zijn afgerond.  

Uit de eerste bevindingen bleek dat de politie van Nakhon Ratchasima voor geen enkele officiële kwestie naar Phetchaburi was geroepen.  Panurat voegt eraan toe dat als uit het onderzoek blijkt dat de agenten van het politiebureau van Phon Krang het busje voor persoonlijk gebruik hebben gebruikt, ze met disciplinaire maatregelen te maken krijgen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

2 gedachten aan “Politie van Korat ligt zwaar onder vuur na gebruik van een politiebusje voor een tripje naar het strand”

  1. Waarom gunt men die politie niet een leuke dag trip ze hebben het al zwaar genoeg in deze corona Tijd. Niet veel controles en Thee money 55555.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!