Man in Pattaya betrapt op het stelen van damesslipjes van een waswinkeltje in Nongprue

PATTAYA:- Aan het eind van vorige week werd een slipjesdief op heterdaad op CCTV beelden betrapt terwijl hij damesondergoed bij een waswinkeltje ontvreemde.

De 36-jarige Khun Onuma is de eigenaresse van een wasserij in Soi Kasetsin in de wijkgemeente Nongprue.  Khun Onuma vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter, dat in de ochtend van donderdag 16 september, net voor 8:00 uur, een Thaise die op een motorfiets kwam aanrijden, acht damesslipjes van het wasted rukte. De slipjes waren pas gewassen en hingen nog te drogen.

Khun Onuma vertelde Jelle : “Ik wil ervoor zorgen dat de media op de hoogte is van deze diefstal en heb het afgelopen weekend aangifte gedaan bij de politie.  Ik ben bang dat deze persoon een erg gestoord persoon is en dat hij zo snel mogelijk gepakt moet worden.”

De politie van Pattaya heeft bevestigd dat ze de camerabeelden hebben gezien en proberen de verdachte te lokaliseren op basis van het kenteken op zijn motor.  Op het moment dat uw nieuwsbeer dit artikel voor u uittypt is de slipjes dief nog op vrije voeten en zit in zijn kamertje te genieten van de vrolijke kleuren en de geuren van het wasmiddel “Robijntje”.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

2 gedachten aan “Man in Pattaya betrapt op het stelen van damesslipjes van een waswinkeltje in Nongprue”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!