Politie Thailand vaardigt vandaag een arrestatiebevel voor drie mensen uit, welke betrokken zijn bij een incident waarbij een Russische vrouw op Phuket om het leven kwam

PHUKET:- Er wordt een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen drie mensen die betrokken waren bij een incident waarbij vorige week een Russische vrouw uit een flatgebouw in Patong om het leven kwam.

De plv. politiewoordvoerder van de Thaise politie kolonel Kritsana Pattanacharoen gisteravond aan de verzamelde pers verteld, dat de doodsoorzaak van de vrouw middels het autopsieresultaat is vastgesteld. De politie heeft de hele situatie met betrekking tot de doodsoorzaak onderzocht met de bewijsstukken die ze heeft.”

De Phuket Express merkte op dat de doodsoorzaak niet door de politie is onthuld en dat relevante functionarissen weigerden er commentaar op te geven, daarbij aanhalend dat eerst verdere juridische procedures moesten worden gevolgd.

“Aan de hand van de doodsoorzaak en het bewijsmateriaal kan de politie nu precies vaststellen wat er bij het incident is gebeurd en wie erbij betrokken waren”, zo voegde kolonel Kritsana eraan toe, zonder deze informatie op dit moment met de pers te delen.

“De verwachting is dat politie vandaag een verzoek voor een ​​arrestatiebevel voor drie personen (twee mannen en een vrouw) bij de rechtbank kan indienen om verdere juridische stappen te ondernemen”, zo merkte kolonel Kritsana op.

De drie personen werden niet specifiek genoemd, maar zijn waarschijnlijk drie buitenlanders die aanwezig waren op het moment van het overlijden van het slachtoffer die momenteel wordt vastgehouden voor drugsgerelateerde aanklachten voor een kleine hoeveelheid marihuana die is gevonden in het condominium waar het slachtoffer op haar dood viel. 

De politie heeft voortdurend gezegd dat alle drie de verdachten “niet meewerkten” en weigerden te antwoorden op vragen over wat er met de Russische vrouw was gebeurd.

Als deze drie mensen dezelfde zijn die in het arrestatiebevel worden genoemd, zou dit een stap zijn voor verdere mogelijke juridische aanklachten, hoewel de politie op dit moment niet zou onthullen wat die aanklachten precies inhouden.

Zoals u gewend bent, zal uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand verdere updates geven zodra de Koninklijke Thaise politie deze bekend maakt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!