De minister van Toerisme stelt tijdens tijdens de volgende CCSA de afschaffing van de Thailand Pass voor

BANGKOK:  De Thaise minister van Toerisme en Sport bereidt zich voor om aan de voorzitter van het CCSA, premier Prayut de annulering van de “Thailand Pass” voor te stellen, zodat buitenlandse bezoekers zonder poespas het land kunnen binnenkomen om zodoende meer toeristen naar Phuket en andere toonaangevende toeristische locaties te trekken.

Minister Phiphat Ratchakitprikarn onthulde dat nadat Thailand was onder de Phuket Sandbox- en Test&Go-maatregelen heropend was, de toeristen ondanks strikte regelgeving geleidelijk op het eiland arriveerden. Tot nu toe zijn er 20,000-30,000 mensen per maand onder de Phuket Sandbox-implementatie naar Phuket gekomen en ongeveer 8,000-12,000 mensen per dag onder de Test&Go-maatregelen. Bij het schrappen van dergelijke maatregelen zullen dat er ongeveer 20,000 toeristen per dag worden.

De minister streefde naar een stijging van het aantal naar 30,000 buitenlandse toeristen per dag. De opheffing van de “Thailand Pass” zal dus volgens het plan van de minister een uiterst belangrijke rol spelen.

De minister zou de zaak deze week tijdens de volgende CCSA-vergadering ter overweging aan de premier voorleggen om meer toeristen te verwelkomen en de binnenlandse economie zo snel mogelijk te laten herstellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TPN News

2 gedachten aan “De minister van Toerisme stelt tijdens tijdens de volgende CCSA de afschaffing van de Thailand Pass voor”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!