Politie Thailand treft in een autowrak van dodelijk ongeval oorlogswapens en drugs aan

LOPBURI:- Een bus botste vanmorgen op een pick-up in de provincie Lopburi in centraal Thailand, waarbij drie doden en zeven gewonden vielen. De politie was geschokt toen ze in de pick-up een voorraad drugs, wapens en munitie aantrof.

De agenten van bureau Khok Samrong werden op de hoogte gebracht van een ernstig ongeval op Phahonyothin Road op Moo 12 in het subdistrict Huay Pong. Politie en reddingswerkers haastten zich na de melding naar de plaats van het ongeval.

De politie vond een bus vol arbeiders, die op weg waren naar een fabriek in de stad Lopburi. Het voorste deel van het voertuig was zwaar beschadigd. De buschauffeur, de 62-jarige Sala Chumuenwai uit de provincie Nakhon Ratchasima in het noordoosten van Thailand, kwam om het leven bij het ongeval. Onder de arbeiders aan boord raakten zeven mensen gewond, zo las uw nieuwsbeer in de DailyNews. 

De politie vond in de buurt een vernielde witte Isuzu pick-up. In het wrak vond de politie de lichamen van twee mensen, de 30-jarige Wisan [achternaam niet opgegeven] uit de provincie Phetchabun— de bestuurder —  en de 28-jarige Sukanya [achternaam niet opgegeven] uit de provincie Lopburi.

Een andere zwaargewonde man zat bekneld in de pick-up. De agenten bevrijdden hem met hydraulisch snijgereedschap en brachten hem voor spoedbehandeling naar het Khok Samrong-ziekenhuis. Officieren waren geschokt door wat ze vonden in de gesloopte pick-up: een AK-47, 20 patronen munitie, een magazijn, een 9 mm-pistool, een .99-magazijn, 11 patronen van .99 munitie en 12 patronen van .12 jachtgeweermunitie. 

Naast de wapens vond de politie ook 24 Yaba-tabletten (methamfetaminetabletten vermengd met cafeïne), vijf zakken “Ice” (methamfetamine) en drie mobiele telefoons.

Uit voorlopig politieonderzoek is vast komen te staan dat de bestuurder van de pick-up in slaap is gevallen en over de andre weghelft is gereden, waarbij hij in botsing kwam met de bus, waarbij talloze doden en gewonden vielen. Lop Buri Thailand.

De politie zei dat ze een onderzoek hadden geopend en zouden moeten wachten tot de enige overlevende passagier van de pick-up hersteld was voordat ze hem konden ondervragen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!