Politie Thailand gaat streng tegen prostitutie optreden

BANGKOK:- De woordvoerder van de Koninklijke Thaise Politie heeft duidelijk erkend dat prostitutie inderdaad in Thailand bestaat, maar politie generaal majoor Yingyot Themjamnong gebruikte deze naam niet, hij gebruikte het eufemisme van “sathan borikan”. Maar dat betekenen massagewinkels en plaatsen waar “Happy Ending” in het koninkrijk geschiedt.

Hij zei dat zijn baas, generaal Suwat Chaengyodsuk, in het nieuwe jaar misdaadbestrijdingsacties heeft bevolen om de verspreiding van Covid virus 19 op dergelijke plaatsen te stoppen.

Een paar jaar geleden beweerde één  politiechef in centraal Thailand dat dat het koninkrijk helemaal géén prostitutie kent.  De realiteit is dat er honderdduizenden vrouwen en mannen in  deze bedrijfstak werkzaam zijn.

Generaal Yingyot zei dat de actie bij “Sathan Borikan” een voortdurend probleem was, maar het zou verergeren omdat veel mensen op oudejaarsavond verhuisden en naar buiten gingen te midden van de versoepeling van de regelgeving, meldde INN.

Faciliteiten die de wet overtreden zullen worden vervolgd, gesloten en hun licenties worden ingetrokken.

Hij drong er bij het publiek op aan om snelkiesnummer 1599 te bellen om overtredingen te melden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT news 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: NNT news 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!