Politie Thailand gaat de handlangers van “Ali Cyaankali” arresteren

BANGKOK:- Een bron binnen de nationale politie van Thailand heeft laten weten dat de polite aan de rechtbank arrestatiebevelen zal vragen om handlangers van vermoedelijke seriemoordenares Sararat ​Rangsiwuthaporn alias “Aem”. Zij zouden haar geadviseerd hebben en haar geholpen hebben bewijzen van haar misdaden te vernietigen.

In een gesprek met verslaggevers zei politie-generaal Surachate Hakparn later. dat hij hoopt de zaak later deze week voor te leggen aan het kantoor van de procureur-generaal.

Hij zei ook dat de politie gisteren de zwangere Khun Aem in de centrale vrouwengevangeniscentrum in Bangkok heeft bezocht om verdere vragen te stellen en arrestatiebevelen uit te vaardigen voor haar handlangers. 

Surachate voegde eraan toe dat alleen een sterke zaak de rechtbanken in staat zou stellen arrestatiebevelen uit te vaardigen, hoe groot de publieke vraag ook is. Ambtenaren zullen morgen het onderzoek naar de transacties van Aem ter waarde van 78 miljoen baht afronden.

Officieren hadden ook de broer en schoonzus van Sararat opgeroepen voor ondervraging, maar konden geen verband inden waaruit zou blijken dat ze medeplichtig waren aan de misdaden. “De zaak van Aem is zo goed als opgelost omdat we waterdicht bewijs hebben. We laten het publiek weten als er nieuws is over nieuwe verdachten. Dit zou vrijdag bekend kunnen worden gemaakt’, zo zei Surachate.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: World PBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!