Een heerlijk pittig Isaan-eerbetoon aan de overwinning van Move Forward Partij in de provincie Chonburi 

CHONBURI:- Als eerbetoon aan de verkiezingsoverwinning van Move Forward heeft een Isaan-restaurant in de provincie Chonburi de prijs van zijn meest populaire “som tam”-gerecht verlaagd tot 31 baht, in overeenstemming met het stembiljet nummer 31 van de partij.

De dames Wannathida Chaisiha, 33, en Mongkol Komkla, 27, de eigenaressen van restaurant Loey Ma Na Tum Na Napa kondigden in een Facebook-bericht aan dat “als Move Forward de volgende regering wordt, dit restaurant gedurende één maand het Iraanse gerecht “Som Tam Pu Pra La”’ zal 31 baht zal aanbieden.

De post trok veel aandacht, met veel mensen die kwamen om te profiteren van de korting en hun steun voor het feest te tonen.

Wannathida en Mongkol vertelden tegen de pers dat ze fervente aanhangers waren van Future Forward voordat het in 2020 werd ontbonden en reïncarneerde als Move Forward. Ze zeiden dat ze ervoor hadden gestemd omdat ze veranderingen wilden zien en meer jonge mensen in de Thaise politiek wilden.

Ze zeiden dat Move Forward een goed beleid had ontwikkeld dat de restaurantindustrie zal helpen, die lijdt onder de economische malaise.

“We willen dat de volgende regering doet wat ze de kiezers heeft beloofd”, zeiden ze, eraan toevoegend dat het restaurant voor iedereen toegankelijk was, ongeacht hun politieke overtuigingen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!