Overvallers aangehouden IVM goudroof ter waarde van 6 miljoen baht

~MET EEN GOUDEN HENGEL VISSEN~
(Door bedrog zijn doel halen)

NONTHABURI:- Twee mannen zijn gearresteerd voor een gewapende overval op een juwelier in een Big C-winkelcentrum, in centraal Thailand.

De politie in de provincie Nonthaburi meldde de arrestatie van Taweewong Homniam, 37, en Kansorn Wasuhiran, 39, vrijdagmiddag in een bouwplaats in het district Phra Pradaeng, Samut Prakan.

De mannen waren in het bezit van de gestolen sieraden en ook de motor waarmee de rovers de op de vlucht sloegen werd aangetroffen.

De juwelier Yaowarat Krungthep, die zijn winkel heeft op de eerste verdieping van een Big C in Nonthaburi, werd afgelopen donderdag rond het middaguur overvallen. Twee in het zwart geklede mannen met integraalhelmen bedreigden het personeel met een pistool en gingen ervandoor met gouden sieraden ter waarde van ongeveer 6,37 miljoen baht (175.000 Euro) en ongeveer 80.000 baht aan contant geld.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chiang Rai Times
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Chiang Rai Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!