Politie Phuket vindt 2 wapens waarvan wordt vermoed dat ze zijn gebruikt voor de moord op Jimi Sandhu

PHUKET:- De politie heeft op een strand op Phuket twee wapens gevonden die volgens hen zijn gebruikt bij de recente moord op de 32-jarige Jimi Sandhu alias “Slice” een beruchte gangster uit Canada.  Sandhu, geboren in India, werd in 2016 uit Canada gedeporteerd wegens “ernstige criminaliteit”. Hij kwam op 27 januari Thailand binnen met een privéjet met een vals Canadees paspoort met de naam “Mandeep Singh”.

De recherche van Phuket gebruikten metaaldetectoren om de kustlijn te doorzoeken bij de villa aan het strand van Rawai waar Sandhu werd gedood en vonden een halfautomatische Walther PPK en een CZ-pistool in het water.  Volgens berichten in Thaise media waren de wapens geregistreerd op Thaise die zgn.  “invloedrijk” zijn,  ze zullen worden ondervraagd.  

De politie meent dat de twee hoofdverdachten in deze moord Thailand al op 6 februari zouden hebben verlaten.

Gisteren maakte de politie bekend dat ze videobeelden hadden verkregen van CCTV-camera’s waarop twee mannen met witte hoodies te zien waren, met de kap opgetrokken, die het pand naderden vanuit de struiken.  Agenten zeggen dat de mannen afgelopen vrijdag om 22:56 uur op Sandhu hebben geschoten voordat ze de plaats delict ontvluchtten.  Zijn lichaam werd pas de volgende ochtend gevonden op de parkeerplaats van de villa.

Volgens de Vancouver Sun was Sandhu een spraakmakende gangster die invloed bleef uitoefenen in British Columbia nadat hij was gedeporteerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!