Politie Phuket is de moordenaars van de Indiase gangster op het spoor

PHUKET:- De politie van Phuket zegt camerabeelden te hebben van het moment waarop twee gewapende mannen in Phuket een Indiase man met een geschiedenis van criminele activiteiten doodschoten.

De recherche onthulde dat op de beelden twee mannen op blote voeten te zien waren, gekleed in witte jacks met capuchon en korte broeken die op vrijdag 4 februari om 22.56 uur uit de struiken kwamen en het slachtoffer naderden voor zijn villa op Rawai Beach om 22.56 uur.

De moordenaars schoten meerdere keren op de 32-jarige Indiase man, genaamd Jimi Sandhu alias “Slice”, voordat ze de crime scène ontvluchtten.

Zijn lichaam werd de volgende ochtend op de parkeerplaats van de villa gevonden.

Volgens de politie kwam Sandhu op 27 januari Thailand binnen met een vals Canadees paspoort met de naam “Mandeep Singh”.  Ze verklaarde dat Sandhu eigenaar was van de villa.

De politie heeft nu 20 recherche teams samengesteld om profielen, strafregisters en mogelijke motieven van de moordenaars te onderzoeken, aldus een bron.

Het onderzoeksteam heeft de door de verdachten gedragen witte jassen aan in een rubberplantage op ongeveer 2 kilometer van de crime-scène gevonden, deze zijn in afwachting van de DNA-testresultaten naar het Forensic Science Center van de politie gestuurd.

Inmiddels zijn personen die banden hebben met de dode man zullen opgeroepen voor verhoor, aldus de politie.

Ze zeiden dat Sandhu in 1990 in India werd geboren en in 1997 naar Canada verhuisde, waar hij bij familieleden in de stad Abbotsford in British Columbia woonde. Op 20-jarige leeftijd werd hij gezocht door de Indiase politie in verband met 14 illegale drugsfabrieken die actief zijn in drie staten in het westen van India. De daar geproduceerde drugs werden naar Canada, Afrika en Thailand gesmokkeld.

De politie zei dat Sandhu ook lid was van twee bendes in Canada, beide betrokken bij illegale drugs.

Volgens de politie werd Sandhu in 2016 uit Canada gedeporteerd vanwege illegale drugszaken en andere gerelateerde misdaden, waaronder geweldpleging, illegaal wapenbezit en bendelid zijn.

Sindsdien wordt aangenomen dat hij heen en weer tussen Dubai en Zuidoost-Azië reisde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!