De nieuwe Test & Go regeling ontving meer dan 100.000 toeristische aanvragen in de eerste 5 dagen

BANGKOK:- Meer dan 105.000 buitenlandse toeristen hebben in de eerste vijf dagen na de hervatting van de quarantaine-vrij onder Test & Go-regeling op 1 februari een Thailand Pass aangevraagd, zo liet de toeristische autoriteiten van Thailand, het TAT weten.

Tot dusver zijn er in die periode 86.500 Thailand Passes uitgegeven aan toeristen, aldus de TAT-gouverneur Yuthasak Supasorn.  Alleen al op 5 februari werden 14.527 aanvragen en 8.906 passen uitgegeven, voegde hij eraan toe.

Het Test & Go-schema is hervat met strengere voorwaarden, waaronder vooraf geboekte verblijven in door de overheid goedgekeurde hotels op dag 1 en dag 5 voor verplichte RT-PCR-tests.

De Thailand Pass is toegekend aan 71.984 buitenlandse bezoekers onder Test & Go, 13.039 in het kader van de Sandbox-regeling en 1497 in het kader van de quarantaineregeling.

De hoofdstad Bangkok staat bovenaan de lijst voor hotelboekingen, gevolgd door Phuket, Chonburi, Samut Prakan en Surat Thani.

Ondertussen heeft khun Marisa Sukosol-Nunbhakdi, voorzitster van de Thaise hotelassociatie, er bij de regering op aangedrongen om gedurende twee jaar af te zien van de grondbelasting op hotels om de financiële druk van de pandemie te verlichten.

Ze zei dat het inkomen voor hotels die nog steeds actief waren met 70 procent daalde ten opzichte van pre-Covid-niveaus.  Ondertussen was meer dan drie procent al meer dan zes maanden gesloten en zou ze minstens tot de tweede helft van dit jaar moeten wachten om weer open te gaan, voegde ze eraan toe.

Khu. Marisa vroeg de regering ook om co-betaling van de lonen van het geschorste personeel, een aflossing van bankleningen in een aflossingsvrije periode en meer financiering voor de “We Travel Together”-subsidieregeling voor toerisme.

Ze pleitte ook voor een subsidie ​​om de ATK-testkosten te verlagen, evenals voor andere overheidssteun, waaronder een gezondheidsgarantie voor gevaccineerde reizigers en meer gemak bij RT-PCR-screening van buitenlandse toeristen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

3 gedachten aan “De nieuwe Test & Go regeling ontving meer dan 100.000 toeristische aanvragen in de eerste 5 dagen”

 1. ls
  Dit bedoel ik dus met verkeerde informatie !!
  Op de Thailand blog staat dat er de eerste 5 dagen 36000 mensen een Test en Go ( Thailand pas) hebben aangevraagd.
  nu op Ollekebolleke !!!
  Meer dan 105.000 buitenlandse toeristen hebben in de eerste vijf dagen na de hervatting van de quarantaine-vrij onder Test & Go-regeling op 1 februari een Thailand Pass aangevraagd,

  Wat moet je nu geloven??
  Het blijft een rommelig zooitje ,zolang er geen duidelijke richtlijnen komen blijven de meeste toeristen weg uit Thailand .

  Afschaffen dat test en go programma
  Als alle vaccinaties op orde zijn ,incl. reisverzekering en pcr test bij vertrek .
  Dan zouden de toeristen weer naar Thailand kunnen komen.
  Maar als het zo doorgaat komt er nooit een einde aan .

  Ik hou er de moed in al is het wel moeilijk.

  GR Rpb

 2. Het staat in The Nation Rob!!! Olleke Bolleke neemt dat over je weet wie ga je geloven het is allemaal Nep nieuws wat de klok slaat hier in Thailand.
  Nu komen heel wat Ameriken naar Pattaya die gaan aan wal ze zijn zich nu al druk aan het maken daar hoe ze het moeten regelen?? Eerst helpen ze alles om zeep in Pattaya en nu moet alles weer terug in orde brengen.Alles is al naar de kloten geholpen daar in Pattaya nu wilt de gouverneur weer alles recht trekken wat is dat voor beleid. Zijn ze weer weg de amerikanen en allemaal weer op hun schip kunnen ze weer een lockdown invoeren 55555.

 3. Jaap.
  Het mag dan wel staan in,, The Nation,, maar er blijven verschillende cijfers de ronde doen.
  Dat maakt het allemaal erg ingewikkeld en rommelig.
  Ik ben van mening dat het nog wel een paar maanden gaat duren voordat we weer normaal kunnen reizen.
  Als het ooit normaal wordt!!!!
  Ze merken nu goed dat de hele economie naar de kloten is.
  Zelfs gezinnen met kinderen, die niet naar school kunnen omdat de ouders geen geld hebben.

  Triest maar waar.
  Volhoud voor de vakantiegangers!!!
  Misschien eind van het jaar!!!

  Gr rob 👍 🚶

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!