Politie Pattaya voert een inval op een vermeende uitgaansgelegenheid uit die zich voordeed als een “kunstgalerie” in Jomtien

PATTAYA/JOMTIEN:- De politie van Pattaya schat dat ongeveer honderd klanten gisteravond zijn gevlucht, velen door over hekken te springen, tegen het verkeer in te rennen en uit ramen te klimmen tijdens een inval in een kunstgalerie waarvan de politie beweert dat het eigenlijk een nachtclub/entertainmentlocatie is.

De nachtclubs, bars, pubs en soortgelijke locaties zijn sinds begin april 2021 wettelijk gesloten vanwege Covid-19-voorzorgsmaatregelen.  Met strikte Covid19-regels en certificeringen hebben deze locaties onlangs echter toestemming gekregen om tijdelijk om te zetten in “restaurants”.  Enkele van de strikte regels omvatten echter een verplichte sluitingstijd van 21:00 uur, vereiste snelle Covid19-tests van alle klanten en personeel en vele andere voorzorgsmaatregelen en regels.

De inval vond plaats om 22.30 uur gisteravond, 13 januari 2022, volgens de hoofdcommissaris van Politie, kolonel Kullachart Kullachai die persoonlijk de inval leidde in het Ma Ha Na Cafe and Art Gallery op Second Road in Jomtien bij Soi 9. Dit was ruim na  de verplichte sluitingstijd van 21:00 uur.

Volgens kolonel Kullachart heeft het dienstdoende personeel geprobeerd de politie de toegang tot de locatie te vertragen, waardoor ongeveer honderd klanten, zowel Thais als buitenlanders, via verschillende zij- en achteruitgangen konden vluchten, waarvan sommigen naar verluidt over muren klimmen.  uit ramen springen en zelfs tegen het verkeer in rennen om aan de lange arm van de politie ontsnappen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!