Grote horecagroep dringt er bij de Thaise regering op aan de alcoholbeperkingen te laten vallen

BANGKOK:- Minor International Public Company Limited, een prominente horecagroep in Thailand, heeft een open brief aan premier Prayut Chan-O’Cha gestuurd, waarin de regering wordt opgeroepen om de huidige restrictieve alcoholgebruiksuren die om 21.00 uur zijn vastgesteld in toeristische zones op te heffen, het toerismeprogramma “Test&Go” opnieuw te implementeren, te stoppen met het dwingen van toeristen naar ziekenhuizen als ze positief zijn voor Covid19 maar mild of asymptomatisch zijn, neem afscheid van de Thailand-pas en vervang deze door een eenvoudige pre-flight vaccincontrole en covid-test.

Volgens de brief verklaarde de voorzitter van Minor International Public Company Limited, Mr. William Ellwood Heinecke dat de regering een pragmatische aanpak zou moeten overwegen om een ​​evenwicht te vinden tussen de manier waarop de bedrijven en de economie draaiende worden gehouden en tegelijkertijd een manier moet vinden om te leven met de nieuwe Omicron-mutant van het virus.

Het sluiten van internationale grenzen doet ook meer kwaad dan goed, vooral toen de lokale overdracht van de nieuwe Omicron-variant al wijdverbreid was in Thailand en voor de meeste mensen mild bleek te zijn, aldus de heer Heinecke.  De verklaring vermeldde ook de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie, waarin stond dat grenssluitingen niet effectief zijn, en dat Thailand andere Europese en Zuid-Amerikaanse landen zou moeten volgen wat betreft het versoepelen van reisbeperkingen voor de pre-pandemische toegangsregels om toerisme aan te moedigen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Pattaya News

Eén gedachte over “Grote horecagroep dringt er bij de Thaise regering op aan de alcoholbeperkingen te laten vallen”

 1. Goed plan ,om terug te keren naar het oude systeem .
  Alleen een pcr test bij vertrek uit een land en bij aankomst op de luchthaven .
  Wel minimaal de vaccinaties gehad hebben natuurlijk
  En wel een ziektekosten /verzekering afsluiten .

  Lijkt me wel normaal als je op vakantie gaat.
  Die paar tientjes maken dan ook niet meer uit.

  Maar het zal wel bij ideeën blijven ,ze zijn als de dood voor nieuwe besmettingen
  Omicron ligt op de loer en hun zijn in opperste staat van paraatheid !!!

  We gaan het af afwachten .

  Gr Rob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!