Politie Pattaya verwelkomt de nieuwe tijdelijke hoofdcommissaris 

PATTAYA:- Verschillende medewerkers op het hoofdbureau van politie Pattaya verwelkomden hun nieuwe tijdelijke politiechef nadat de voormalige chef Pol. Kolonel Kullachart Kullachai werd naar verluidt overgeplaatst naar een inactieve functie omdat hij de mensenhandel-kwesties in deze kustplaats niet adequaat had aangepakt.

Kolonel Mekawit Praditphon, de nieuwe tijdelijke hoofdcommissaris, was voorheen de plv. commandant van de provinciale politie van Chonburi. Hij zal tijdelijk dienst doen als hoofdcommissaris op het politiebureau van Pattaya, terwijl voormalige hoofdcommissaris Kolonel Kullachart Kullachai op een inactieve post in het Commandocentrum in Chonburi is geplaatst

Er wordt momenteel druk gezocht naar een permanente kandidaat voor de politiechef van Pattaya.

De nieuwe tijdelijke hoofdcommissaris werd hartelijk verwelkomd door een groep medewerkers van bureau Pattaya, en Khun Phoomphiphat Kamolnat, een secretaris en vertegenwoordiger van de burgemeester van Pattaya, Poramase Ngampiches.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!