Politie Pattaya start onderzoek naar de verdrinkingsdood van een 2-jarige jongen afgelopen Valentijnsdag 

PATTAYA:- De politie van Pattaya is een onderzoek gestart nadat op Valentijnsdag  een 2-jarige peuter op tragische wijze in het zwembad bij een villa verdronk.

Kolonel Kunlachart Kunlachai, hoofdcommissaris van de stadspolitie Pattaya, vertelde tegen de Thaise media, dat de politie besloten had om de CCTV-beelden van de villa met zwembad op Pratumnak te controleren waar deze tragedie  plaatsvond.

“De ouders waren aan het koken, socializen en barbecueën met een groep fotomodellen en andere mensen bij het zwembad toen het incident plaatsvond.  De vader vertelde dat hij in de villa was gehuurd voor een fotoshoot met de modellen, wat ook op de beelden te zien was.  De jongen viel plots pardoes in het zwembad, waarna zijn vader na geruime tijd besloot hem uit het water te trekken, wat te laat voor de jongen was, reanimatie mocht niet meer baten.

We hebben op dit moment al het bewijs verzameld en hebben enkele vragen, zoals hoe het mogelijk was dat de jongen in het zwembad viel,  met veel mensen in de buurt, en niemand één vinger uitstak om de jongen uit het water te halen.

De ouders zullen na begrafenis van hun zoon worden benaderd voor verdere toekomstige stappen, zo vertelde de hoofdcommissaris.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!