Het district Betong in de provincie Yala is klaar om toeristen te verwelkomen

YALA:- Ten minste 75 procent van de mensen in het Betong-district van de provincie Yala heeft twee vaccinaties gehad, en meer dan 70 procent van de werkplekken is veilig geacht en voldoet aan de gezondheidsnormen met SHA+/TSC/Covid-free setting, zo liet de districtsautoriteit van Betong weten.

Het hoofd van het district Betong, khun Ek Yangaphai na Songkhla, zei dat er 187 vestigingen waren die de Thai Stop Covid Plus-standaard hadden doorstaan, 59 voldeden aan de SHA-normen en 15 voldeden aan de SHA+-normen.

Er zijn ook veiligheidsmaatregelen bij toeristische attracties in het Betong-district, zoals Ayer Weng Sea of ​​Mist-uitkijkpunt, Winter Flower Garden, Piyamit Tunnel, Chulabhorn Phatthana Village 10 en Betong Hot Spring.  die naar verwachting zullen worden opengesteld voor toeristen.

Veel restaurantexploitanten menen dat als de Thais-Maleisische grens wordt geopend, dit aanzienlijke inkomsten voor de lokale bevolking zou genereren, zoals voor restaurants, traditionele massagesalons, hotels en andere etablissementen, aangezien lokale etablissementen meestal afhankelijk zijn van Singaporese en Maleisische toeristen.

Een restauranteigenaar zei dat zelfs Maleisië het land nog niet heeft geopend.  Er komen elke dag ongeveer 1.000 binnenlandse toeristen naar Betong.  De gids neemt toeristen echter alleen mee naar winkels die op het lijstje van de gids staan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!