Politie Pattaya spreekt het bericht tegen dat Finse man door een uitsmijter was mishandeld, hij was gewoon stomlazerus

PATTAYA:- Enkele Thaise pagina op social media beweerd dat een 47-jarige Finse man, mr. Toni Mikael, door de uitsmijter van de Cobra Lounge in Soi 5 van de Thappraya op 27 maart j.l. mishandeld was.

Na onderzoek van de politie bleek dit niet het geval te zijn, de politie liet weten, dat géén enkel Thais persoon de buitenlander heeft aangevallen die buiten bij de lounge op de grond gevallen en daarbij een bloedige hoofdwond opliep.  De Finse man had te diep in de fles gekeken en was ape-lazurus.

In plaats van op de ambulance te wachten, greep de politie de arm van de buitenlander en probeerde hem overeind te trekken, waarop de Finse man moord en brand schreeuwde van de pijn.

De politie probeerde vervolgens vijf nieuwsfotografen ervan te weerhouden het incident te filmen, omdat ze de reputatie van Pattaya beschermden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

3 gedachten aan “Politie Pattaya spreekt het bericht tegen dat Finse man door een uitsmijter was mishandeld, hij was gewoon stomlazerus”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!