Politie Pattaya sluit twee U-bochten af ​​en gelast actieve wegenbouw tijdens Songkran om ongelukken te helpen voorkomen

PATTAYA:- De politie van Pattaya zal van 11 t/m 17 april twee U-bochten sluiten en het werk op onafgewerkte bouwplaatsen in de stad stopzetten om verkeersongevallen te helpen voorkomen.

Het politieteam van Pattaya onder leiding van luitenant-kolonel Orut Saphanon heeft vandaag, risicovolle plekken op de hoofdwegen van Pattaya vastgesteld en preventieve maatregelen voor verkeersongevallen afgekondigd.  

Volgens de politiewoordvoerder zullen twee U-bochten tijdelijk gesloten zijn tijdens het Songkran/Water-festival (11e – 17e), waaronder één in het condominium Rungfa en de andere aan de voorkant van de Chai Rattanakarn Yang-bandenwinkel.  Bovendien moeten alle lopende bouwplaatsen in Pattaya tijdens deze data worden stopgezet.

Om gevaarlijke situaties tijdens het festival zoveel mogelijk te beperken, kunnen burgers en toeristen met vragen of opmerkingen contact opnemen met het politiebureau van Pattaya via 038-420804-5 of via Line @ จร.สภ.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!