Drie familieleden komen om het leven bij een brand in Samut Prakan 

SAMUT PRAKAN:- Drie familieleden kwamen gistermorgen bij een brand om het leven, de brand begon in hun herenhuis en sloeg vervolgens over naar vier andere panden in het hoofddistrict van Samut Prakan.

Vijf brandweerwagens, brandweerlieden en reddingswerkers werden rond 03.30 uur opgeroepen voor de brand in de woonwijk Nakhon Thong in Thepharak Tambon, zo vertelde politie kapitein Nakharin Champanin, plv. hoofdinspecteur van bureau Samrong Nua.

De brand woedde al door een rij van vijf herenhuizen toen ze aankwamen, zo meldden Thaise media.  De brandweer had meer dan een uur nodig om het vuur onder controle te krijgen.

Na de brand werden drie mensen gevonden die vastzaten op de tweede verdieping van een door brand beschadigd herenhuis, waar de ramen waren bedekt met ijzeren tralies.

Twee mensen, een vrouw en een jongen, werden dood aangetroffen in een achterkamer op de tweede verdieping.  Ze omhelsden elkaar toen ze stierven.  Een man werd dood aangetroffen in een voorkamer op dezelfde verdieping, waar ijzeren tralies de ontsnapping door de ramen blokkeerden.

De drie slachtoffers werden geïdentificeerd als Suwan Rattanasiriwattanakul (62), Yongpan Meenan (4) en Kittiphum Rattanasiriwattanakul (32).  Suwan’s echtgenoot Supachai Rattanasiriwattanakul ontsnapte aan het vuur.

De radeloze man vertelde de politie dat er vier familieleden in zijn huis woonden.  Zijn vrouw, kleinkind en zoon woonden op de tweede verdieping terwijl hij op de begane grond sliep.

Iedereen lag te slapen toen de brand uitbrak.  De geur en rook wekten hem en hij zag vlammen zich al door het huis verspreiden.  Hij riep iedereen op om het gebouw te verlaten.

De brand woedde hevig en het huis was gehuld in rook.  Hij vluchtte naar buiten om hulp te krijgen van zijn buren.  Ze konden de tweede verdieping niet bereiken en probeerden de ijzeren tralies aan de buitenkant van de ramen op de tweede verdieping open te wrikken, maar faalden, meldden Samut Prakan-media. In de andere huizen vielen geen gewonden.

Volgens de politie was kortsluiting de oorzaak van de brand.  Forensische onderzoekers waren nog bezig met het verzamelen van bewijsmateriaal van het uitgebrande gebouw.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Siamrath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!