Politie Pattaya arresteert drie vermeende drugsdealers met 20 kilo crystal methamfetamine in hun bezit

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft drie vermeende drugsdealers in Nonthaburi gearresteerd met naar verluidt 20 kilo crystal methamfetamine in beslag genomen.

Op 5 april arresteerde een team van de politie van Pattaya onder leiding van politiechef kolonel Kunlachart Kunlachai drie vermeende drugsdealers: khun  Wuttikorn Promjae alias “Korn” 52 jaar,  khun Chonlaphon Pramjae alias “Ball” 30 jaar en khun Tanawat Chaiwongsuwat alias “Na” 25 jaar.

Ze werden gearresteerd bij een tankstation in Bang Yai, Nonthaburi.  Bij hen werd 20 kilo crystal methamfetamine in beslag genomen.

Kolonel Kunlachart vertelde aan de verzamelde pers: “We kregen een tip dat een Thaise man met de naam ‘M’, 50, uit Chiang Rai maar nu in Myanmar woont, een grote drugsdealer is.  Hij leverde lange tijd drugs aan zijn netwerken in Pattaya en de omgeving van Bangkok.”

 “We voerden een steekoperatie uit om 20 kilo crystal methamfetamine van hem te kopen.  Hij vroeg die drie verdachten om de drugs af te leveren.”  Zo legde Kolonel Kunlachart het één en ander uit.

 “We verzamelen echter bewijs om een ​​arrestatiebevel aan te vragen voor ‘M Chiang Rai’, het hoofd van het drugsnetwerk.  Dit bevel kan worden uitgevoerd als M het land vanuit Myanmar opnieuw binnenkomt’, aldus kolonel Kunlachart.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!