Politie Pattaya onderzoekt de dood van een Britse man gevonden in afvoerkanaal in Na-Jomtien 

PATTAYA:- De Thaise politie onderzoekt de mysterieuze dood van een Britse expat die gisterochtend met zijn gezicht naar beneden in het Najomtien-afvoerkanaal in Pattaya werd aangetroffen.

Er wordt aangenomen dat Richard Wayne Moorcroft is uitgegleden tijdens het joggen, zijn hoofd heeft gestoten, zichzelf bewusteloos is geslagen en in het kanaal is gegleden.

De 63-jarige man was gekleed in joggingkleding toen hij gisteren om 7 uur werd gevonden.

Politie en paramedici arriveerden om de voormalige Rolls Royce-slijper uit Derby uit het water te trekken maar werd ter plaatse dood verklaard.

Een lokale voedselverkoopster, khun Boonpluak Saengkaew, zei dat ze Moorcroft goed kende en al een tijdje in Pattaya woonde. De 60-jarige vrouw onthulde dat ze de Engelse man elke dag zag sporten, en voegde eraan toe dat hij zich zou uitrekken met behulp van de reling naast het kanaal.  Ze speculeerde dat hij zo in de sloot viel.

Een lichamelijk onderzoek bracht geen wonden of tekenen van moord of mishandeling aan het licht. Luitenant-kolonel Pongsawat Momungkhun van het politiebureau van het district Jomtien kondigde een onderzoek aan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily Mirror
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Daily Mirror

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!